Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bowling 2010 výsledky

1. 7. 2010

 

V. ročník turnaje v bowlingu
V letošním roce neobvykle až na konci června se uskutečnil V. ročník turnaje v bowlingu o putovní pohár Klubu celníků Praha. Tento turnaj organizuje Celní ředitelství Praha společně s Klubem celníků Praha pro tříčlenná družstva, kterých se letos ve střížkovském hotelu DUO sešlo čtrnáct v zastoupení několika celních úřadů.
V očekávání, zda i letos potvrdí svou formu družstvo „Boulařů“ z Benešova, se rozběhla tříkolová soutěž. Někteří účastníci potvrdili zkušenosti nasbírané mj. v minulých ročnících, někteří své zkušenosti sbírat začali. Pro většinu tak magická hranice 100 bodů za hru nebyla nedostižnou metou. O tom svědčí i ocenění nejlepší hráči v kategorii žen (Ponertová Lucie – nához 400 bodů ze tří her) a mužů (Szentesi Jan – 514 bodů). Mezi družstvy bylo nakonec pořadí následující:
1. místo „Ruzyňáci“ (Ircing, Ondráček, Szentesi)
2. místo „Boulaři“ (Žák, Pilc, Forejt)
3. místo „Pošťáci“ (Lener, Částka, Fornůsek).
Po vyhlášení výsledků a předání cen a diplomů většina účastníků zhodnotila své zážitky z turnaje a další témata při závěrečném posezení. Nakonec je potřeba poděkovat organizátorům (Míša Holaňová, Vilda Procházka, Igor Staněk) a dát si předsevzetí, že se podaří uskutečnit tento turnaj i v příštím roce a to již ve standardním dubnovém termínu.
100_4019_a.gif
 
Fotografie pořízené na turnaji jsou uveřejněny zde- kvalita je způsobena fotografkou i když prý nezaviněně. Pokud máte další foto o které se chcete podělit tak je prosím zašlete na pepa@celnik.eu příp. j.dorfl@cs.mfcr.cz.
 
 
 
 
 Výsledková listina:

1
Ruzyňáci
2
Boulaři
3
Pošťáci
4
Panteři
5
Lovci
6
Rafani
7
Zolláci
8
Mistři žlabu
9
Stará garda
10
Rezavý veverky
11
No name
12
DRUDUVA, Cso.
13
Ti poslední
14
Los eSPeDos

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář