Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbal 2011 článek

5. 10. 2011

 Turnaj v malé kopané

+

fotogalerie

 

 

                9. září 2011 uspořádal Klub celníků Praha ve spolupráci s Celním ředitelstvím Praha již IX. ročník turnaje v malé kopané na Jílovišti. Celkem se zúčastnilo 5 družstev, což je dosud nejnižší počet. Tradičně se zúčastnili naši kolegové z Klubu celníků Michalovce a družstvo sponzora,  firmy DHL, z našich pak Klub celníků Praha, ROČ CŘ Praha a CÚ D8.

            Turnaj byl zahájen v 9.00 hod. a v úvodu jsme minutou ticha uctili památku tří tragicky zahynulých českých reprezentantů -  Karla Rachůnka, Jana Marka a Josefa Vašíčka, rovněž i památku slovenského hokejisty Pavola  Demitra.

            Počasí nám jako každý rok přálo a tak se jednotlivá družstva mohla postupně zapojit do hry a s velkým nasazením bojovat o Putovní pohár KCP a CŘ Praha. I když boje byly někdy dost tvrdé, přesto se hrálo v duchu fair play. No a jak to celé dopadlo?

1.
Klub celníků Michalovce
2.DHL
3.ROČ CŘ Praha

Samozřejmě byli oceněni i jednotlivci, nejlepší hráč a nejlepší brankář. U nejlepšího hráče bylo rozhodování jednoduché. Horší to však již bylo u nejlepšího brankáře. Zde se o tento titul ucházeli hned 2 hráči. Organizační tým po delší poradě situaci vyhodnotil a poprvé v historii turnaje byli vyhlášeni 2 nejlepší brankáři.  

Nejlepší hráče turnaje                  

Pavoĺ Galamboš, Slovenská republika

Nejlepší brankáři turnaje             

Vlastimil Osmík, ROČ CŘ Praha

Josef Brada, CŘ Praha & KCP

V průběhu turnaje předal ředitel Colného úradu Žilina Ing. Rudo Šamaj,   Pamětní medaile, vydané při příležitosti 100. výročí zřízení tohoto úřadu, Mgr. Marceli Šejvlovi, předsedovi klubu celníků Michalovce a JUDr. Marii Bubeníkové, předsedkyni Spolku celníků ČR.    

Nu a závěr dne byl zasvěcen společenskému „potlachu“ při pivečku, vínečku a jiných nápojích, samozřejmě nechybělo i něco k zakousnutí a přitom se hodnotil uplynulý den, vzpomínalo se na minulé ročníky, hovořilo  o práci ale také se trochu zazpívalo, prostě bylo veselo. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář