Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubový večer 2014

15. 6. 2014

 

KLUBOVÝ VEČER
Ve čtvrtek 12. června v odpoledních hodinách se sešli členové pražského klubu ve Školícím a rehabilitačním středisku v Butovicích k dlouho připravovanému klubovému večeru. Kolega Roman Havelka nám připravil velmi příjemné odpoledne. Seznámil nás s další z exotických zemí, které tak rád navštěvuje. Tentokrát to byly fotografie z cesty po  Barmě, nyní Myanmar, a podělil se s námi o řadu zajímavostí. Jeho postřehy byly zábavné, ale také velice poučné a zajímavé. Hodně jsme se o této zemi, nám dost neznámé, dozvěděli. Ochotně zodpovídal všechny dotazy a tak hodiny ubíhaly jako voda.
Mezitím, co Jarda Petrek připravil chutnou „krmi“ – griloval maso, dívky k tomu nachystaly zeleninu, nasytili jsme se  a pak již nic nebránilo tomu, abychom dále seděli a vzpomínali v pohodě  až do pozdních večerních hodin.
Nezapomnělo se však  ani na fotky z minulých let, z různých, klubem pořádaných akcí. Ať to byla  např. návštěva vinného sklípku na Jižní Moravě, zájezd klubu k slovenským kolegům do Michalovců (Zemplínská Šírava) s výjezdem na Ukrajinu, konkrétně do Mukačeva, ale také i z několika zaznamenaných  sportovních akcí – malé kopané apod.
Možná, že na škodu byla malá účast, ale shodli jsme se na tom, že i přesto jsme se výborně pobavili a tak strávili velice pěkný, poučný i zábavný večer. Myslím, že o tom vypovídá i pár přiložených fotografií.
 

Náhledy fotografií ze složky 20140612 klubový večer 2014