Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční setkání

30. 11. 2014

               pratelesesrsti.blog.cz    www.tupeskakeramika.cz

 PŘEDVÁNOČNÍ  SETKÁNÍ              

         Blíží se konec roku a tak předseda klubu, Pepa Dörfl, svolal členskou schůzi. V oficiální části schůze jsme si zhodnotili naši činnost během uplynulého roku, finanční hospodaření a zamýšleli se nad plánem činnosti příštího roku, tedy jaké akce budeme chtít uspořádat. Nápadů bylo dost a všichni přítomní dostali za úkol do březnové schůze příštího roku dát těmto nápadům konkrétní podobu.

         V průběžné zprávě o hospodaření jsme pak vyslechli kromě jiného i  informaci, že náš klub odvedl v letošním roce na konto Celník v tísni částku 6.268,- Kč.

         Eva Kyseláková, členka revizní komise požádala předsedu klubu o uvolnění z funkce. Ten po projednání navrhl do této funkce Janu Venkrbcovou, která funkci přijala. Všemi přítomnými byla jednohlasně schválena.

         Nu a oficiální část schůze byla pak završena přijetím usnesení, do kterého byla zapracována např. i změna ve složení revizní komise, výše členského příspěvku na rok 2015, která činí i nadále 400,- Kč či příspěvek klubu jednotlivým členům na akce klubem organizované a to ve výši 150,- Kč/rok.

         Dvěma členům, Lídě Vosáhlové a Zdeňkovi Mamulovi jsme popřáli všechno nejlepší, hodně zdraví a předali malý věcný dar u příležitosti jejich životního jubilea.

         Rada klubu pak ještě všem přítomným popřála pohodu a klid o vánočních svátcích, do Nového roku pak všechno nejlepší a hlavně zdraví.

         Pak následovala ta neformální část, na kterou jsme si připravili trochu chutné krmě i něco na zapití, nu a zavzpomínali jsme na uplynulý rok i na různé akce, které jsme v průběhu let našeho trvání, zorganizovali. Bylo to velmi pěkné odpoledne, které se protáhlo až do večerních hodin v příjemné  společnosti.  

 

Náhledy fotografií ze složky 20141127 předvánoční setkání