Jdi na obsah Jdi na menu
 


Středočeský kraj a malá kopaná

28. 10. 2017

Ve spolupráci s Celním úřadem pro Středočeský kraj uspořádal Klub celníků Praha již XIV. ročník Turnaje v malé kopané. Místem akce se tradičně stal sportovní areál Na šancích v Praze 10  - Horních Měcholupech. Den se docela vydařil. Nepršelo, počasí bylo  vhodné na sportování.

                Celkem se přihlásilo 6 družstev a jak se stalo zvykem,  rádi u nás přivítáme naše bývalé kolegy ze Slovenska, kteří si svůj pobyt vždy prodlouží. Prochodí Prahu a v sobotu si potom také trochu zasportují. Letos jich opět přijelo kolem 30ti. Na svoji návštěvu Prahy se vždy těší a nikdy nezapomenou přivézt nějaký ten vzorek vína z jejich oblasti – Východního Slovenska.    

                Rovněž ostatní družstva, např. družstvo Cizinecké policie z ruzyňského letiště nebo DHL se pravidelně tohoto turnaje zúčastňují  a jsou nadšeni atmosférou turnaje a vůbec celým dnem. Poděkovali organizátorům za skvěle připravený průběh a také vedení CÚ za jejich vstřícnost.

                Velký dík patří družstvu Klubu celníků Praha pod vedením Jindřicha Vícha. Tito kolegové se totiž zúčastnili den předtím celorepublikového turnaje celní správy. Únava byla jistě značná ale přesto neváhali a přijeli hájit čest našeho Klubu.

                Den se opravdu vydařil a turnaj rovněž, boje byly tvrdé, ale vše se obešlo bez vážnějších zranění, snad nějaké odřeniny, ale opravdu nic vážného, což byla pro pořadatele velmi příznivá zpráva. Na škodu zůstává, že se turnaje neúčastní více družstev z pražského regionu. Kde jinde, tedy kromě práce, se mohou potkat, pohovořit si navzájem, zasportovat a zjistit, kde je co nového. Myslím, že právě takovéto setkávání a sportování je jedním z hlavních cílů činnosti Spolku celníků České republiky a potažmo jeho klubů.

                Jak celý turnaj dopadl?

1. místo obsadilo družstvo Pátrání Praha

2. místo obsadilo družstvo Cizinecké policie

3. místo obsadilo družstvo Klubu celníků Praha

 

                Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Petr Voštiar z družstva Pátrání a nejlepším brankářem Martin Mottl rovněž z družstva Pátrání.

 

                Byly rozdánky medaile, poháry a malé dárky a dem byl úspěšně zakončen neformálním posezením, hodnocením dne a spokojeností nad úspěšně prožitým dnem a všichńi pak ještě vyjádřili přáni se znovu setkat na příštím již XV. ročníku turnaje v malé kopané.

 

Náhledy fotografií ze složky Malá kopaná 2017