Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v malé kopané 2014

14. 9. 2014

 

Počasí minulého týdne nebylo právě velmi příznivé a tak jsme netrpělivě čekali na sobotu, konkrétně 13. září 2014, kdy se měl uskutečnit již XI. ročník turnaje v malé kopané. Turnaj již tradičně organizačně zajišťoval Klub celníků Praha ve spolupráci s CÚ pro Středočeský kraj.
                V sobotu ráno jsme se probudili do sice podmračeného dne, ale bez známek deště, který nás trápil v předchozích dnech. Nebylo ani horko ani zima, perfektní počasí na sportování a tak boje mohly začít.
                Přihlásilo se celkem 7 mužstev, ale nakonec se jich na start dostavilo pouze 6. Technické příčiny znemožnily start družstva CÚ Praha. I tak byla však nálada výborná, začalo se s mírným zpožděním,  ale bojovalo se s velkým nadšením a snahou získat co nejlepší umístění. Z tradičních účastníků se přihlásilo družstvo KC Praha, KC Michalovce, DHL a CÚ Ruzyně. Nově jsme pak přivítali družstvo cizinecké policie z ruzyňského letiště a družstvo Planet Express.
                Jak již bylo konstatováno, počasí nám přálo a tak se jednotlivá družstva mohla postupně zapojit do hry a s velkým nasazením bojovat o Putovní pohár KCP Praha. I když boje byly někdy dost tvrdé, přesto se hrálo v duchu fair play. No a jak to celé dopadlo?
1. místo                                               Klub celníků Praha
2. místo                                               Klub celníků Michalovce
3. místo                                               mužstvo Cizinecké policie ČR z Ruzyně 
 
Oceněni byli také  jednotlivci, nejlepší hráč a nejlepší brankář.
Jako nejlepší hráč byl oceněn                                   Pavol Galamboš z KC Michalovce (SR)
Jako nejlepší brankář již tradičně                            Josef Brada z KC Praha
 
                Ceny předávali Marie Bubeníková, členka Rady KC Praha a David Fajkus, náměstek ředitele CÚ pro Prahu.
 
                Mimořádný dík pak patří Honzíkovi Malému ml. v roli rozhodčího. Vzhledem k tomu, že jsme nesehnali nikoho dalšího, Honzík odpískal celý turnaj sám. Svého úkolu se zhostil velmi dobře a to ke spokojenosti jak hráčů, tak všech přihlížejících.
 
                Účastníci turnaje také přispívali na konto Celník v tísni a v průběhu dne tak bylo vybráno celkem 1.043 Kč.
 
                Nu a závěr dne byl zasvěcen společenskému „potlachu“ při pivečku, vínečku a jiných tekutinách, nechybělo i něco k zakousnutí.  Hodnotil se uplynulý den, vzpomínalo se na minulé ročníky, na kamarády, kteří se tohoto ročníku nemohli z různých důvodů zúčastnit, hovořilo se o práci, denních starostech i radostech, atd. Den  uběhl příjemně a my všichni se tak můžeme těšit na příští tedy již XII. ročník turnaje v malé kopané.
 

Náhledy fotografií ze složky Malá kopaná 2014